Otteluraportteja

3.-4.2.2018 A-tytöt B-pooli Tampereella + KoLe-57 - KaLe 1 Kouvolassa

jälleen tuplaviikonloppu, tällä kertaa kuitenkin ensin lauantaina 8 erää A-tyttöjen SM-sarjaa Linnainmaalla. Saaliiksi yksi voitto ja kaksi tappiota. Kaksi ensimmäistä peliä LP Vampulaa ja Pihtiputaan Plokia vastaan tiukkoina 2-1 peleinä paikka paikoin todella hienoa tekemistä. Toisesta voitto ja toisesta tappio - molemmista rutkasti kokemusta. Päivän päätteeksi sitten PuMaa vastaan ei enää oikein koneet lähteneet käyntiin ja PuMa vei ottelun helposti suoraan 0-2.

Sunnuntaina sitten aamupäivällä lounastauon kautta Kouvolaan missä vastassa niin lohkoamme tappioitta johtava KoLe-57 kuin 153 päinen äänekäs yleisökin.
Pelaajaesittelyt, ottelukuulutus ja dj.n soittama musiikki teki ottelutapahtumasta ainutlaatuisen tällä kaudella.
Ekassa erässä pysyttiin tosi tasaväkisesti KoLen mukana ja vasta viime metreillä saivat vietyä ottelun avauserän nimiinsä (25-22). Toisessa erässä jäätiin sitten ihan jalkoihin vaikka kaunisteltiinkin lopussa vielä numeroita (25-15) edes hieman. Kolmannen ekat pallot missattiin taas Anskun upeasta takakenttäpuolustuksesta huolimatta ja KoLe pääsi loppujen lopuksi jo 24-14 johtoon, kunnes pitkällä erätauolla suunniteltu Viljan satanen toi kaivatun 15. pisteen ja siitä sitten Vilja itse syöttöruutuun: pari ässää ja 7 muuten vaan hyvää syöttöä sekä upeaa taistelua koko porukalta ja yks kaks tilanne olikin tasan 24-24 :). Ihan ei puristus sitten kuitenkaan riittänyt loppuun asti ja niin vaan KoLe sai koottua rivinsä ja vei erän lopulta 27-25. Mutta saatiin jälleen kerran osoitus siitä että peli päättyy vasta kun 25 pistettä on täynnä ja pitkänkin eron voi kuroa umpeen kun tekee hommia.

9.-10.12.2017

Tuplaviikonloppu takana:

lauantaina 9.12. kotiottelu Hollolassa toi täydet kolme pistettä. Mitte hoiti passarin hommia Roosan työvuoron vuoksi ja Sanna keskarin tontin Katan kanssa kun sekä Vilja että Mirkku olivat poissa kokoonpanosta. Ansku, Tiia, Elina ja Selma pelasivat sentään tutuilla paikoillaan. Näin ollen seitsemän pelaajan voimin käytiin Salpahallissa voittamassa Salpis suoraan 3-0.

sunnuntaina 10.12. kotiottelu sitten Kaukajärvellä. Tällä kertaa Sanna tuurasi Roosaa passarina ja naisten 2-sarjan debyytissään Annika (14 v) Sannaa yleispelaajana. Kata ja Mirkku keskareina, Ansku toisena yp.nä, Elina ja Vilja vuorottelivat hakkurin paikalla. Kahden tunnin taistelun jälkeen Ristiinan Urheilijat olivat 2-3 parempia ja KaLe1.n saaliiksi jäi vain yksi piste.

Joukkue siirtyy nyt ottelutauolle ja palaa naisten 2-sarjan otteluihin sunnuntaina 7.1.2018 klo 15 Kaukajärvellä kun vastaan saapuu JyLe Jyväskylästä.